sunar

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

sunar Aksara Jawa: ꦱꦸꦤꦂ

  1. (Kw) sorot, cahya.








Kata kunci/keywords: arti sunar, makna sunar, definisi sunar, tegese sunar, tegesipun sunarBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org