sung

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sung Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (ng)

  1. (Kw) awèh;








Kata kunci/keywords: arti sung, makna sung, definisi sung, tegese sung, tegesipun sung
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.