sunga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sunga Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (nga) krama/ngoko

  1. bolah sutra.








Kata kunci/keywords: arti sunga, makna sunga, definisi sunga, tegese sunga, tegesipun sunga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.