sungsum

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sungsum krama/ngoko

  1. bangsaning gêtih ing jêron balung;
  2. ent kakuwatan, karosan.








Kata kunci/keywords: arti sungsum, makna sungsum, definisi sungsum, tegese sungsum, tegesipun sungsum
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.