sunyata

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sunyata (Kw)

  1. ak kasuwungan;
  2. nyata, sanyata.








Kata kunci/keywords: arti sunyata, makna sunyata, definisi sunyata, tegese sunyata, tegesipun sunyata
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.