sup

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sup Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦥ꧀ (p) krama/ngoko

  1. araning bakal tênunan.








Kata kunci/keywords: arti sup, makna sup, definisi sup, tegese sup, tegesipun sup
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.