supadya

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

supadya Aksara Jawa: ꦱꦸ (su) (pa)ꦢꦾ (dya)

  1. (Kw) supaya.








Kata kunci/keywords: arti supadya, makna supadya, definisi supadya, tegese supadya, tegesipun supadya
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.