supe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

supe

krama
Krama supe
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

lali;

  1. (sêsupe) ki ali-ali.








Kata kunci/keywords: arti supe, makna supe, definisi supe, tegese supe, tegesipun supe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.