supi

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

supi Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦥꦶ (pi)

  1. (Ar) krama/ngoko ngèlmu gaib.








Kata kunci/keywords: arti supi, makna supi, definisi supi, tegese supi, tegesipun supi
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.