surga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

surga Aksara Jawa: [[ꦱꦸrga|ꦱꦸ (su)rga (rga)]] krama/ngoko

  1. ak swarga.








Kata kunci/keywords: arti surga, makna surga, definisi surga, tegese surga, tegesipun surga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org