suri

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

suri krama/ngoko

  1. êngg jungkat;
  2. êngg sêrit;
  3. peranganing panênunan wujude saèm. sêrit gêdhe;
  4. rambut jaran;








Kata kunci/keywords: arti suri, makna suri, definisi suri, tegese suri, tegesipun suriBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org