suri

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

suri krama/ngoko

  1. êngg jungkat;
  2. êngg sêrit;
  3. peranganing panênunan wujude saèm. sêrit gêdhe;
  4. rambut jaran;







Kata kunci/keywords: arti suri, makna suri, definisi suri, tegese suri, tegesipun suri

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.