suru

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

suru krama/ngoko

  1. (lantaran ki) sendhok;
  2. godhong gêdhang disuwir ditêkuk dianggo nyênyidhuk (kaya sendhok);
  3. êngg untu warak sing ngarêp;
  4. araning têtuwuhan bangsaning ilat-baya (sok dianggo pagêr)








Kata kunci/keywords: arti suru, makna suru, definisi suru, tegese suru, tegesipun suruBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org