Menyang kontèn

sus

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

sus Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦱ꧀ (s)

  1. (Wl) pc kamar bolah.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti sus, makna sus, definisi sus, tegese sus, tegesipun sus

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.