susthu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

susthu Aksara Jawa: [[ꦱꦸsthu|ꦱꦸ (su)sthu (sthu)]]

  1. (Snk) (Kw) ak têmên, nyata, blaka.








Kata kunci/keywords: arti susthu, makna susthu, definisi susthu, tegese susthu, tegesipun susthu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org