susuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

susuh Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦱꦸ (su) (h) krama/ngoko

  1. omahing manuk (tikus, bajing lsp) awujud gêgodhongan utawa rêrèncèkan;








Kata kunci/keywords: arti susuh, makna susuh, definisi susuh, tegese susuh, tegesipun susuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.