sutra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Langsung menyang: navigasi, golèk

basa Jawa[sunting]

sutra Aksara Jawa: ꦱꦸꦠꦿ krama/ngoko

  1. araning bakal alus (asal saka lamating ulêr).








Kata kunci/keywords: arti sutra, makna sutra, definisi sutra, tegese sutra, tegesipun sutraBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org

Sumber artikel iki saka kaca situs web: "http://jv.wiktionary.org/w/index.php?title=sutra&oldid=101540"