sutra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

sutra Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦠꦿ (tra) krama/ngoko

  1. araning bakal alus (asal saka lamating ulêr).








Kata kunci/keywords: arti sutra, makna sutra, definisi sutra, tegese sutra, tegesipun sutra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.