sutra

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sutra Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦠꦿ (tra) krama/ngoko

  1. araning bakal alus (asal saka lamating ulêr).








Kata kunci/keywords: arti sutra, makna sutra, definisi sutra, tegese sutra, tegesipun sutra
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org