suweda

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

suweda Aksara Jawa: ꦱꦸ (su)ꦮꦺ (we) (da)

  1. (Kw) driji.








Kata kunci/keywords: arti suweda, makna suweda, definisi suweda, tegese suweda, tegesipun suweda
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org