swah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

swah Aksara Jawa: [[swaꦃ|swa (swa) (h)]]

  1. (Snk) (Kw) ak langit.








Kata kunci/keywords: arti swah, makna swah, definisi swah, tegese swah, tegesipun swah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org