swami

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

swami Aksara Jawa: [[swaꦩꦶ|swa (swa)ꦩꦶ (mi)]]

  1. (Snk) (Kw) ak bêndara, ratu, bojo.








Kata kunci/keywords: arti swami, makna swami, definisi swami, tegese swami, tegesipun swami
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.