swarga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

swarga
Lingga:ak krama/ngoko

swargi

krama
Krama swarga
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko
  1. alam kanikmatan padunungane para sukma (kang padha utama uripe);
  2. kayangan, kadewan;
  3. karahayon, kabêgjaning sukma;







Kata kunci/keywords: arti swarga, makna swarga, definisi swarga, tegese swarga, tegesipun swarga

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.