sweta

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

sweta Aksara Jawa: [[sweꦠ|swe (swe) (ta)]]

  1. (Snk) (Kw) ak patih.








Kata kunci/keywords: arti sweta, makna sweta, definisi sweta, tegese sweta, tegesipun sweta
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org