syuh

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

syuh Aksara Jawa: ꦱꦾꦸ (syu) (h)

  1. (Kw) lêbur, rusak, rêmuk.








Kata kunci/keywords: arti syuh, makna syuh, definisi syuh, tegese syuh, tegesipun syuh
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org