tèngsun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tèngsun Aksara Jawa: ꦠꦺ () (ng)ꦱꦸ (su)ꦤ꧀ (n)

  1. (Kw) (wc katèngsun) kandhaku.







Kata kunci/keywords: arti tèngsun, makna tèngsun, definisi tèngsun, tegese tèngsun, tegesipun tèngsun

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.