têdhas

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

têdhas krama/ngoko

  1. bisa tumama ing (natoni), bisa mamah;
  2. pasah, upama ora têdhas ing gêgaman;
  3. ent doyan, wis manuh;







Kata kunci/keywords: arti têdhas, makna têdhas, definisi têdhas, tegese têdhas, tegesipun têdhas

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.