têlat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

têlat Aksara Jawa: ꦠꦼ () (la)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) krama/ngoko kasèp.







Kata kunci/keywords: arti têlat, makna têlat, definisi têlat, tegese têlat, tegesipun têlat

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.