têlat

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têlat Aksara Jawa: ꦠꦼ () (la)ꦠ꧀ (t)

  1. (Wl) krama/ngoko kasèp.








Kata kunci/keywords: arti têlat, makna têlat, definisi têlat, tegese têlat, tegesipun têlat
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org