têluh tragnyana

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

têluh tragnyana Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦭꦸ (lu) (h)[[ꦠꦿgnyaꦤ| (_)ꦠꦿ (tra)gnya (gnya) (na)]]

  1. (Kw) têluh, tênung.








Kata kunci/keywords: arti têluh tragnyana, makna têluh tragnyana, definisi têluh tragnyana, tegese têluh tragnyana, tegesipun têluh tragnyana
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org