tên

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tên Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦤ꧀ (n)

  1. pc
krama
Krama tên
Ngoko [[{{{1}}}]]
Uga pirsani:
Tabel krama-ngoko

wc wontên, botên.








Kata kunci/keywords: arti tên, makna tên, definisi tên, tegese tên, tegesipun tên
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org