tênêng

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tênêng Aksara Jawa: ꦠꦼ ()ꦤꦼ () (ng)

  1. (Kw) antêng, sarèh.








Kata kunci/keywords: arti tênêng, makna tênêng, definisi tênêng, tegese tênêng, tegesipun tênêng
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org