tabe

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tabe krama/ngoko

  1. êngg aja dadi atimu!;
  2. (utawa tabe-tabe nuwun-nuwun sèwu (kalawan urmat bangêt) yaiku samangsa arêp nyêbutake asmane Kangjêng Nabi Muhamad lsp;
  3. pakurmatan, salaman;
  4. tabik;








Kata kunci/keywords: arti tabe, makna tabe, definisi tabe, tegese tabe, tegesipun tabe
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org