tabir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tabir Aksara Jawa: (ta)ꦧꦶ (bi) (r) krama/ngoko

Kacocogna karo
  • takbir.







Kata kunci/keywords: arti tabir, makna tabir, definisi tabir, tegese tabir, tegesipun tabir

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.