tagon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tagon Aksara Jawa: ꦠꦒꦺꦴꦤ꧀

  1. utawa tagonan: êngg pacangan;








Kata kunci/keywords: arti tagon, makna tagon, definisi tagon, tegese tagon, tegesipun tagonBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org