tagon

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tagon Aksara Jawa: (ta)ꦒꦺꦴ (go)ꦤ꧀ (n)

  1. utawa tagonan: êngg pacangan;







Kata kunci/keywords: arti tagon, makna tagon, definisi tagon, tegese tagon, tegesipun tagon

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.