tah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tah Aksara Jawa: (ta) (h) krama/ngoko

  1. ta.








Kata kunci/keywords: arti tah, makna tah, definisi tah, tegese tah, tegesipun tah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.