tahan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tahan Aksara Jawa: (ta) (ha)ꦤ꧀ (n) krama/ngoko

  1. kuwat ngampah (nyandhêt), têgêl, bêtah;







Kata kunci/keywords: arti tahan, makna tahan, definisi tahan, tegese tahan, tegesipun tahan

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.