Menyang kontèn

tahap

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

tahap Aksara Jawa: (ta) (ha)ꦥ꧀ (p)

  1. (Kw) ombèn-ombèn;







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti tahap, makna tahap, definisi tahap, tegese tahap, tegesipun tahap

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.