tahu

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tahu Aksara Jawa: (ta)ꦲꦸ (hu)

  1. Cithakan:T krama/ngoko araning lêlawuhan sing digawe dhêle putih digiling.








Kata kunci/keywords: arti tahu, makna tahu, definisi tahu, tegese tahu, tegesipun tahu
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.