taka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

taka Aksara Jawa: (ta) (ka)

  1. br wc antaka (mati).








Kata kunci/keywords: arti taka, makna taka, definisi taka, tegese taka, tegesipun taka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.