taka

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jump to navigation Jump to search

basa Jawa[besut]

taka Aksara Jawa: ꦠꦏ

  1. br wc antaka (mati).








Kata kunci/keywords: arti taka, makna taka, definisi taka, tegese taka, tegesipun taka
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org