takal

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

takal Aksara Jawa: (ta) (ka)ꦭ꧀ (l)

  1. êngg rentengan, kerekan dianggo angkat junjung.







Kata kunci/keywords: arti takal, makna takal, definisi takal, tegese takal, tegesipun takal

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.