takir

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

takir krama/ngoko

  1. wadhah panganan lsp. sing digawe godhong gêdhang dikuwungake dibitingi kiwa têngên;
  2. araning peranganing omah joglo awujud kayu katumpukan (sungsun) tumumpang ing pangêrêt lan panglari (sing manjêro);








Kata kunci/keywords: arti takir, makna takir, definisi takir, tegese takir, tegesipun takir
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org