takluk

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

takluk Aksara Jawa: (ta)ꦏ꧀ꦭꦸ (klu)ꦏ꧀ (k)

  1. (Ar) krama/ngoko têluk.







Kata kunci/keywords: arti takluk, makna takluk, definisi takluk, tegese takluk, tegesipun takluk

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.