takut

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

takut Aksara Jawa: (ta)ꦏꦸ (ku)ꦠ꧀ (t)

  1. (Kw) wêdi, jirih.








Kata kunci/keywords: arti takut, makna takut, definisi takut, tegese takut, tegesipun takut
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.