takyun

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

takyun Aksara Jawa: (ta)ꦏꦾꦸ (kyu)ꦤ꧀ (n)

  1. (Ar) krama/ngoko kupiya, pangalaman.








Kata kunci/keywords: arti takyun, makna takyun, definisi takyun, tegese takyun, tegesipun takyun
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org