tal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

tal Aksara Jawa: ꦠꦭ꧀ krama/ngoko

  1. araning wit bangsaning siwalan;








Kata kunci/keywords: arti tal, makna tal, definisi tal, tegese tal, tegesipun talBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org