tal

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

tal Aksara Jawa: (ta)ꦭ꧀ (l) krama/ngoko

  1. araning wit bangsaning siwalan;








Kata kunci/keywords: arti tal, makna tal, definisi tal, tegese tal, tegesipun tal
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.