talab

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

talab Aksara Jawa: (ta) (la)ꦧ꧀ (b)

  1. (Ar) krama/ngoko sinau babagan agama.








Kata kunci/keywords: arti talab, makna talab, definisi talab, tegese talab, tegesipun talab
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.