talad

Saka Wikisastra, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

basa Jawa[besut]

talad Aksara Jawa: (ta) (la)ꦢ꧀ (d) krama/ngoko

  1. (isih talad) isih tamban, ombèr wêktune, ora kêsusu.







Kata kunci/keywords: arti talad, makna talad, definisi talad, tegese talad, tegesipun talad

Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.