talad

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

talad Aksara Jawa: ꦠꦭꦢ꧀ krama/ngoko

  1. (isih talad) isih tamban, ombèr wêktune, ora kêsusu.








Kata kunci/keywords: arti talad, makna talad, definisi talad, tegese talad, tegesipun taladBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org