talak

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

talak Aksara Jawa: (ta) (la)ꦏ꧀ (k)

  1. (Ar) krama/ngoko pêgat;








Kata kunci/keywords: arti talak, makna talak, definisi talak, tegese talak, tegesipun talak
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.