talam

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: navigasi, golèk

basa Jawa[besut]

talam Aksara Jawa: ꦠꦭꦩ꧀ krama/ngoko

  1. êngg tembor.








Kata kunci/keywords: arti talam, makna talam, definisi talam, tegese talam, tegesipun talamBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org