tali

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Menyang navigasi Menyang panggolèkan

Basa Jawa[besut]

Pangucapan[besut]


Tembung aran[besut]

tali

  1. tampar lan sapanunggalané sing dianggo ningsêti