talinga

Saka Wikisastra, bausastra mardika

basa Jawa[besut]

talinga Aksara Jawa: (ta)ꦭꦶ (li) (nga)

  1. (Kw) kuping.







Delengen uga

Kata kunci/keywords: arti talinga, makna talinga, definisi talinga, tegese talinga, tegesipun talinga

Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.