talinga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

talinga Aksara Jawa: (ta)ꦭꦶ (li) (nga)

  1. (Kw) kuping.








Kata kunci/keywords: arti talinga, makna talinga, definisi talinga, tegese talinga, tegesipun talinga
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.