talinga

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Jujug: napigasi, golèk

basa Jawa[besut]

talinga Aksara Jawa: ꦠꦭꦶꦔ

  1. (Kw) kuping.








Kata kunci/keywords: arti talinga, makna talinga, definisi talinga, tegese talinga, tegesipun talingaBooks-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org