talingan

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

talingan Aksara Jawa: (ta)ꦭꦶ (li) (nga)ꦤ꧀ (n)

  1. ki kuping.








Kata kunci/keywords: arti talingan, makna talingan, definisi talingan, tegese talingan, tegesipun talingan
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Untuk pencarian yang lebih lengkap, silakan gunakan Leksikon sastra.org