tamah

Saka Wiktionary, bausastra mardika
Loncat ke navigasi Loncat ke pencarian

basa Jawa[besut]

tamah Aksara Jawa: (ta) (ma) (h)

  1. (Snk) (Kw) pêpêtênging ati, dêrênging ati marang prakara sing ala.








Kata kunci/keywords: arti tamah, makna tamah, definisi tamah, tegese tamah, tegesipun tamah
Books-aj.svg aj ashton 01f.svg Sapérangan utawa kabèh teges sing kaamot ana ing kaca iki dijupuk saka Bausastra Jawa, Poerwadarminta, 1939. Teges-tegesé sing luwih genep bisa digolèki ing Leksikon sastra.org.